Ideakoko ICicool vrat - hlađenje za kućne ljubimce za vruće temperature. Savršeno za pse i mačke tokom ljeta - Hladnjak za kućne ljubimce - Tube za hlađenje kućnog ljubimca - bez kondenzacije ili kapi vode.
  • Novo

Ideakoko ICicool vrat - hlađenje za kućne ljubimce za vruće temperature. Savršeno za pse i mačke tokom ljeta - Hladnjak za kućne ljubimce

KM 1.67

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Održava pse i mačke su hlađenje do 2 sata : omot za ikool vrat idealan je za pomoć kućnim ljubimcima hlađenjem vrućim vremenskim prilikama ili mirno iritaciju od pretjerane toplote. Blago temperaturna razlika između našeg proizvoda i tijela vašeg ljubimca pruža nježnu hladnoću više od sat vremena, do dva sata, ovisno o vanjskom okruženju. Neće proizvesti kapljice vode : Za razliku od klasičnih obloga za hlađenje i hlađenje izrezu, naši serband pogodan je za različite primjene bez štetnih utjecaja kondenzacije. Kada je u kontaktu s toplom površinom, materijal se omekšava, ali neće se mokriti. Omotač vrata siguran je za upotrebu u kontaktu sa psima i mačkama bez proizvodnje kapljica vode. Smrznuti osjećaj u sobnoj temp stanju : Inovativni materijali u našem izreku držite je "smrznuto" i upotrebljivu u ravnomjernom temperaturi. Kada je temperatura ispod 28 ° C (82 ° F), on se sama vraća na "zamrznuta", tako da vam neće trebati aparat da biste je "osvežite". Za brže vrijeme između upotrebe između upotrebe možete postaviti omot za hlađenje u frižider ili zamrzivač. Patentirana tehnologija : Naš napredni izrez za ICICool koristi istu supstancu koju je razvila NASA za zaštitu astronauta i svemirskog broda iz ekstremnih razlika u klimi. Sada možete uživati ​​u ovom jedinstvenom omotu za hlađenje vrata u bilo kojoj situaciji u kojoj je vaš kućni ljubimac ili mačka potrebna nježno rješenje za hlađenje. Omota oko cijelog vrata : ergonomski dizajn omota za ikool vrat pada u pravoj liniji, a ne krug za efikasno hlađenje vrata i ramena vašeg ljubimca. Stavite ga na svog ljubimca dok se sadržete napolju, pohađate događaje na otvorenom, u vruće ili sunčano vrijeme, a za vrijeme drugih rekreativnih aktivnosti sa svojim ljubimcem.