HealthLif 17oz Termos za vruću hranu, vakuumska supa Termos Mala djeca s vrućim hranom sa kašikom, nehrđajući čelik ručak kutija izolirana hrana otporna na jar otporna na jar sopu Thermos za odrasla djeca (crna)
  • Novo

HealthLif 17oz Termos za vruću hranu, vakuumska supa Termos Mala djeca s vrućim hranom sa kašikom, nehrđajući čelik ručak kutija izolirana

KM 8.49

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pratite vruće za 12 sati i hladnoća 24 sata : Heathlif Soup Thermos dolazi sa dvostrukim zidnim vakuumnim izolacijskim tehnologijom, koja može zadržati vruću hranu 12 sati i prehladiti hranu 24 sata. Sigurnosno osiguranje : Svi dijelovi ovog termosa izrađeni su od materijala za hranu : 304 nehrđajući čelik, koji je BPA besplatan i hrđao. Nema štete svom zdravlju! Skidana silikonska baza sprječava pomicanje naše hrane za hranu od kretanja ili semare. Vrijedimo sigurnost i zdravlje potrošača. Propusnost i široka usta : poklopac vijaka sa brtvenom brtvom unutrašnje posude osigurava ovu hranu za hranu 100% nepropusnost. Ugrađena kašika od nehrđajućeg čelika daje veću udobnost. Dolazi sa sklopivom kašikom od nehrđajućeg čelika za vašu udobnost. 3.1'''ide usta, lako jesti, lako napuniti hranu u teglu za toplu hranu i čist. Jedinstveni dizajn : Naša izolirana tegljača hrane ima jedinstvenu silikonsku ručku za nošenje za lako nošenje. A ova juha termosa ima dugme za puštanje pritiska zraka koji će vam pomoći da lako otvorite bocu. Pogodan je za više od tri godine malih mališana, djece. Praktično : Vijčani poklopac se lako pretvara u posudu. Odlično za djecu, odrasle, radno mjesto, studente, planinarenje, putovanja, izletišta i aktivnosti na otvorenom. Vraća za hranu od nehrđajućeg čelika je takođe dobar izbor poklona. Pratite vruće za 12 sati i hladnoća 24 sata : Heathlif Soup Thermos dolazi sa dvostrukim zidnim vakuumnim izolacijskim tehnologijom, koja može zadržati vruću hranu 12 sati i prehladiti hranu 24 sata. Sigurnosno osiguranje : Svi dijelovi ovog termosa izrađeni su od materijala za hranu : 304 nehrđajući čelik, koji je BPA besplatan i hrđao. Nema štete svom zdravlju! Skidana silikonska baza sprječava pomicanje naše hrane za hranu od kretanja ili semare. Vrijedimo sigurnost i zdravlje potrošača. Propusnost i široka usta : poklopac vijaka sa brtvenom brtvom unutrašnje posude osigurava ovu hranu za hranu 100% nepropusnost. Ugrađena kašika od nehrđajućeg čelika daje veću udobnost. Dolazi sa sklopivom kašikom od nehrđajućeg čelika za vašu udobnost. 3.1'''ide usta, lako jesti, lako napuniti hranu u teglu za toplu hranu i čist. Jedinstveni dizajn : Naša izolirana tegljača hrane ima jedinstvenu silikonsku ručku za nošenje za lako nošenje. A ova juha termosa ima dugme za puštanje pritiska zraka koji će vam pomoći da lako otvorite bocu. Pogodan je za više od tri godine malih mališana, djece. Praktično : Vijčani poklopac se lako pretvara u posudu. Odlično za djecu, odrasle, radno mjesto, studente, planinarenje, putovanja, izletišta i aktivnosti na otvorenom. Vraća za hranu od nehrđajućeg čelika je takođe dobar izbor poklona.