Sill jastučnice za zagrljaj jastuk sa jastukom sa santa jastukom na kauču kauč kauč za kauč za kauč za kauč za kauč za kauč sa kaučem na kauču na kauču na kauču.
  • Novo

Sill jastučnice za zagrljaj jastuk sa jastukom sa santa jastukom na kauču kauč kauč za kauč za kauč za kauč za kauč za kauč sa kaučem

KM 8.60

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Napravljen od lanenog materijala. Čuvajte kvadratni jastuk čistim za ogrebotine i otiske prstiju. 100% novo i visokokvalitetno. 18 "x 18" punjene doze (Napomena : ne uključuje punila, uzorke nacrtane s jedne strane). Vaš kauč, kauč i ostali jastuci su jednostavni za upotrebu. Meka i izdržljiv, pogodan za zatvoreni (dnevni boravak, ured, spavaću sobu itd.). I vanjski (terasa, automobil itd.). Linijski jastuk, patentni zatvarač, stroj se opran ili se može oprati. Ne koristite izbjeljivač. Suvi na niskoj temperaturi. Ne grize. Sill jastučnice za zagrljaj jastuk sa jastukom sa sofom santa jastuk kauč jastuk kauč na kauč na razvlačenje na kauč na kauč na kauč za kaučur : jastuk : 45 × 45cm / 17.7 "x17.7" kao što se slika prikazuje : lineynotes : Zbog ručnog mjerenja, 1- 3 cm je dozvoljena, provjerite da ne smetate naručiti. DUE na različite položaje slike, razumijevajte u boji.