Motorizovani alat za podne četke pogodan za D-yson Dc35.Rezervni dijelovi usisivač za čišćenje sa četkama od karbonskih vlakana.
  • Novo

Motorizovani alat za podne četke pogodan za D-yson Dc35.Rezervni dijelovi usisivač za čišćenje sa četkama od karbonskih vlakana.

KM 29.00

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Usisivač četka podni alat za DC35. Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i praktičan. Motorizovani podni alat sa četkama od karbonskih vlakana. lako za zamjenu. Koristi se sa bežičnim usisivačem za čišćenje tepiha, podova itd. Opis : 100% potpuno novo i visokog kvaliteta!Napravljen od visokokvalitetnog materijala, izdržljiv i praktičan.Koristi se sa bežičnim usisivačem za čišćenje tepiha, podova itd.Jednostavan za instaliranje, što je pogodno za upotrebu.Motorizovani podni alat sa četkama od karbonskih vlakana.Fit Za D-yson DC35.Specifikacije : vrsta artikla : usisivač podna Četkamaterijal : Plastika, Metal Color : Gray Size : 205x150mm/8.07 x 5.91 Inčkonektor Unutrašnji prečnik : 28mm/1.10 Inčkonektor prečnik izlaza : 32mm/1.26 inčpogodno : za d-yson DC35.Paket uključuje : 1 * Kat Brush Notes : prelaz : 1cm=10mm=0.39inch1. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala!2. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja.