Prijatelji Televizijska Serija Set Od Četiri Čašice! Featuring Odmor Armadillo, Zahvalnosti Turska, Central Perk Logo I Zloglasni Okvir Za Slike! Fiends TV Show inspirisan stakleni Set!
  • Novo

Prijatelji Televizijska Serija Set Od Četiri Čašice! Featuring Odmor Armadillo, Zahvalnosti Turska, Central Perk Logo I Zloglasni

KM 0.67

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

MINI stakleni SET : Ovo 4-pakovanje mini naočara sadrži neke od najupečatljivijih prazničnih scena iz hit TV emisije prijatelji, tako da ponovo reprodukujete svoje omiljene scene sa svojim prijateljima. Sigurnost i njega : naš mini set stakla je samo ručno pranje; nije pogodno za mašinu za pranje sudova ili mikrotalasnu pećnicu-nemojte koristiti sredstva za čišćenje koja sadrže izbeljivač ili hlor. Više od stakla : ovi detaljni mini-stakleni setovi su odlični za svakodnevnu upotrebu ili kao kolekcionarski komad. Zvanično licencirano : imajte povjerenja znajući da kupujete službeno licencirani Warner Bros. friends proizvod od Silver Buffalo. Pravi odličan poklon : čini odličan poklon za sve fanove prijatelja u tvom životu, sada mogu da se osećaju kao da imaju zabavu sa svojim drugaricama Rejčel, Monika, Džoi, Fibi, Čendler i Ros. Zovem sve prijatelje ventilatore! Sada možete zamisliti sebe zabavljaju sa svojim omiljenim drugari Joey, Chandler, Rachel, Monica, Phoebe, i Ross sa Silver Buffalo prijatelji sa tekstovima Mini stakla Set. Ovaj set od 4 mini naočare sadrži do 1.5 unci vašeg preferiranog pića i sadrži kultne citate iz emisije prijatelji. Mini naočare nisu ni za pranje u mašini za sudove ni za mikrotalasnu pećnicu, preporučuje se da ove kultne mini naočare perete ručno, pazeći da ne koristite sredstva za čišćenje koja sadrže izbeljivač ili hlor. Ovaj set od 4 čašice savršeni su za obožavatelja 21+ prijatelja u vašem životu.