Dayspring olovke/gravirane / personalizirane medicinske tematike ljekari drvena poklon olovka i futrola, uključuje kaducej na futroli. Poklon za doktora ili medicinsku sestru. Pravi Rosewood.
  • Novo

Dayspring olovke/gravirane / personalizirane medicinske tematike ljekari drvena poklon olovka i futrola, uključuje kaducej na futroli.

KM 6.00

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Drvena hemijska olovka sa prilagođenom personalizacijom : Ugravirajte do 25 znakova imena ili poruke na futrolu i olovku. Graviranje izgleda crno i uključuje Caduceus art dizajn. Drvena olovka po mjeri sa vrhunskom, profesionalnom završnom obradom : Dayspring Rosewood balpoint od rezbarenog drveta, topli crveni lak od matice i zlatni termini na olovci. Pristupačna ugravirana olovka napravljena po visokim standardima kvaliteta : jedna futrola sa medicinskim amblemom i jedna hemijska olovka sa crnim mastilom od 1,0 mm. Pouzdano, glatko pisanje zagarantovano : vaša personalizovana olovka za drvo dolazi sa mehaničkom garancijom od 1 godine od Dayspring olovaka, brzo ugravirana u 1 radnom danu. Čini nevjerovatan personalizirani poklon za svakoga u svakoj prilici : odličan personalizirani poklon set olovaka za doktora, medicinsku sestru, veterinara, kiropraktičara, psihijatra, muškarce i žene. vodiće vas kroz jednostavan, korak po korak proces prilagođavanja porudžbine onako kako želite kada izaberete dugme "prilagodi sada" u gornjem desnom uglu stranice. Zatim prenosimo vaše tačne informacije u naš program kako bismo osigurali da nema promjene u odnosu na ono što naručite i Mi isporučujemo. Nekoliko napomena koje treba imati na umu : toplo preporučujemo da ostanete ispod ograničenja znakova od 25 slova i razmaka za optimalnu veličinu i plasman. Ne vršimo nikakve promjene ili ispravke vaših zahtjeva, uključujući greške u kucanju, interpunkciju i velika slova. Unesite tačno ono što želite ugravirati. Kada smo spremni za obradu vaše narudžbe, biramo olovku koju ste tražili sa naših polica. Zatim kopiramo vaš zahtjev, poravnavamo olovku na ladici naše mašine i započinjemo postupak označavanja. Za manje od minute olovka vam je savršeno ugravirana. Graviranje nije kao bilo koji drugi ukras, to je trajna Personalizacija koja nikada neće nestati ili izblijediti. Nakon što završimo proces graviranja, ručno poliramo olovku i stavljamo je u kvalitetnu poklon kutiju. Odatle ide do naše stanice za pakovanje gde se pakuje i priprema za otpremu po izboru. Konačno, vaša porudžbina je poslana poštom i na putu kući za vas. Precizno lasersko graviranje Dnevnim olovkama urezuje se u drvo sa vašim prilagođenim imenom ili porukom. Ova izrezbarena olovka spremna je za poklon u odgovarajućoj graviranoj futroli sa crnim mastilom srednje tačke unutar olovke. Pravo ružino drvo je uklesano u olovku i imenovan zlatnim metalom. Slučaj rosewood je šarkama sa prorezom za olovku i medicinski caduceus amblem uklesan u kutiji.