90. Rođendanska zabava dekoracije Supplies-Knjiga gostiju alternativni Poster. Potpisivanje godišnjice Odbora za žene ili muškarce. Zidna umjetnička dekorativna karta za njega ili nju koja puni 90 godina. Baner potpisa 11x17
  • Novo

90. Rođendanska zabava dekoracije Supplies-Knjiga gostiju alternativni Poster. Potpisivanje godišnjice Odbora za žene ili muškarce.

KM 2.33

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dekoracije za 90. rođendan : naš poster s voljenim potpisom od 90 godina štampan je na visokokvalitetnom papiru, laminiran, sa mat završnom obradom i dolazi u veličini od 11 x 17 inča. U paketu sa trajnim markerom za pisanje na njemu, ovaj poster je odlična alternativa za knjigu gostiju za nju ili njegovu sljedeću posebnu rođendansku zabavu. Poster za uspomenu koji će zadržati sve vaše rođendanske želje i savršeno će se uklopiti u vaš kućni dekor. Odličan pokretač razgovora : Inkapsulirajući detalje vremena u jedan medij, ovaj poster će privući ljubav i pažnju vaših gostiju, tako da vaše vrijeme s njima postaje ta uspomena koju rođendanski dječak ili djevojčica nikada neće zaboraviti. Uspomena da traje : jedan od najboljih načina da zapamtite veoma poseban rođendan je da imate ovaj poster za uspomenu sa svim rođendanskim željama koje će gosti napisati na njemu kako biste ih mogli pamtiti i ponovo čitati u godinama koje dolaze. Budi tople uspomene svaki put kad ga pogledaš. Kome s vremena na vrijeme ne treba topli dodir? Uzmi svoju danas. Savršen poklon : ovaj klasični poklon za godišnjicu savršen je dodatak svim idejama za uređenje doma za muškarce ili žene. Sa svojim simpatičnim stilom, ovaj poster donosi ovaj poslednji dodir koji bi mogao biti potreban vašim kućnim ukrasima. 100% garancija" NASMIJTE se" : kupite s povjerenjem da je možete vratiti iz bilo kojeg razloga. Želimo da vi i primalac budete sretni. Ako znak ne izmami ogroman osmeh rođendanskoj devojci ili momku, molim vas, javite nam i ispravićemo to. Ovaj vrhunski poster za rođendansku dekoraciju savršen je završni dodir za sljedeću posebnu zabavu. Odlična alternativa za knjigu gostiju, svi gosti će biti više nego sretni da potpišu i napišu želje za svoj poseban dan. Pogodno za godišnjice vjenčanja, okupljanja rođendana i mnoge druge posebne prilike. Ovaj transparent odgovara vašim idejama za uređenje doma. I ne zaboravite, vrijeme su svi oni posebni trenuci kojih se sjećate : ona čarobna maturalna noć kada ste se žestoko zabavljali sa svojim prijateljima, to nezaboravno putovanje na kojem ste doživjeli nepoznato i one mnoge druge prilike koje vas nasmiju na pomisao da saznate da su se čak i desile. Jer vrijeme je sve što obuhvata naše emocije, iskustva, izazove, pobjede.. i koji je bolji način da sve to uhvatimo od postera koji označava prekretnice svog života, da bude ta uspomena koja vas vraća i ispunjava inspiracijom za ono što je pred nama. Vrijeme su svi oni posebni trenuci kojih se sjećaš .. pa se pobrini da nabaviš ovu uspomenu da zapamtiš vrijeme.