ZRSJ elegantna i izdržljiva zatvorena kutija za otpatke, jednoslojni veliki toalet za mačke, nepropusna i prelivna kutija za mačke za kućne ljubimce slatka višebojna
  • Novo

ZRSJ elegantna i izdržljiva zatvorena kutija za otpatke, jednoslojni veliki toalet za mačke, nepropusna i prelivna kutija za mačke

KM 3.00

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Lako za čišćenje : samo izvadite poslužavnik i bacite ga; svaka Tacna ima poklopac koji se može brzo odbaciti. Posude za jednokratnu upotrebu obložene su plastikom kako bi se spriječilo curenje i održavao pod čistim. ●Sigurnost : prostirka za mačje nosiljke koristi neklizajući materijal za fiksiranje bazena za mačje nosiljke u ispravnom položaju kako bi se osigurala sigurnost kućnih ljubimaca. ● Izdržljivo : napravljeno od čvrstih materijala, nosiljka za mačiće može izdržati žvakanje, hvatanje, kidanje, tečnost i bilo koju drugu vrstu oštećenja koju mačić može pokušati. ●Čvrsta kanta za smeće : visoka Ivica ove kante za smeće pomaže da se podloga za smeće učvrsti na mjestu i smanjuje disperziju smeća. Ulaz ležišta za mačke je niži, što je pogodno za branje i postavljanje. ●Nakon prodaje : nastojimo da vam pružimo najkvalitetnije proizvode. Ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo riješiti vaš problem ovdje. Dizajn se lako čisti i održava vašu mačku čistom i mirisnom u svakom trenutkukarakteristika : ovaj pseći toalet može vam pomoći da naučite vašeg psa da redovno piški i vrši nuždu u kući, a da kuću ne zaprlja.Napravljen od visokokvalitetne plastike, izdržljiv.Moderan izgled namještaja uklapa se u vaš kućni dekor.Poluzatvoreni dizajn sprečava prelivanje mačjeg peska i održava kuću čistom u svakom trenutku.Dizajn uzdignute ograde sprečava da mačja stelja padne napolje prilikom bacanja peska.Jednostavan za rastavljanje i čišćenje, jednostavan za upotrebu.specifikacija : naziv : jastučić za mačje smeće Materijal : plastika Veličina : 21, 15cmx20, 30cprimjenjivi psi : pogodno za male i srednje pse i mačke napomena : Zbog razlike u efektima prikaza i svjetla, stvarna boja projekta može se malo razlikovati od boje prikazane na slici. Hvala!Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite malo odstupanje mjerenja.Ova vrsta korpe za otpatke pruža dovoljno prostora za udobnu igru mačaka i veoma je pogodna za male mačke ili mačiće.

Name:
cat litter pad
material:
plastic
Size:
21.15cmx20.30cm
Applicable dogs:
suitable for small and medium-sized dogs and cats
Due to the difference in display and lighting effects, the actual color of the project may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you! :
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :
This kind of litter box provides sufficient space for cats to play comfortably, and is very suitable for small cats or kittens. :