Satenska maska ​​za spavanje s odgovarajućim schrichie - mekom, udobnom, laganom maskom za oči za žene za spavanje sa odgovarajućim kosom Scrounchie)
  • Novo

Satenska maska ​​za spavanje s odgovarajućim schrichie - mekom, udobnom, laganom maskom za oči za žene za spavanje sa odgovarajućim

KM 4.50

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Udobno, lagano i nježno na očima, naša satenska maska ​​za spavanje sa odgovarajućim Scronchieom savršen je za sve položaje za spavanje. Uključena odgovarajuća kosu Scrunchie olakšava da vam kosu drži iz lica dok spavate, a s laganim blokiranjem zasjenjenja možete dobiti dubok, miran san koji vam trebaju. Moderan i praktičan - satenska maska ​​za spavanje sadrži elegantan dizajn s mekom tkaninom koja se konturira na vaše lice. Dolazi i sa odgovarajućim kosom skromnom kosom, tako da možete držati kosu iz lica dok spavate. Elastični pojas na masku za oči i šljokica izrađuju se od istog mekog materijala kao maski za oči i vrlo su udobni i neće zaplesti ili oštećuju kosu. Pogodno za nošenje, možete ga koristiti bilo gdje što trebate odmoriti, kao što je kod kuće, u uredu, u hotelu, na avionu, u vlaku itd. Udobno, lagano, i nježno na očima Sa odgovarajućim Scrunchieom savršen je za sve položaje za spavanje. Uključena odgovarajuća kosu Scrunchie olakšava da vam kosu drži iz lica dok spavate, a s laganim blokiranjem zasjenjenja možete dobiti dubok, miran san koji vam trebaju. Moderan i praktičan - satenska maska ​​za spavanje sadrži elegantan dizajn s mekom tkaninom koja se konturira na vaše lice. Dolazi i sa odgovarajućim kosom skromnom kosom, tako da možete držati kosu iz lica dok spavate. Elastični pojas na masku za oči i šljokica izrađuju se od istog mekog materijala kao maski za oči i vrlo su udobni i neće zaplesti ili oštećuju kosu. Pogodno za nošenje, možete ga koristiti bilo gdje što trebate odmoriti, kao što je kod kuće, u uredu, u hotelu, u avionu, u vlaku itd. Tražeći modernu, meku, udobnu masku za oči koje blokira svjetlo? Ne gledajte dalje od satenske maske za spavanje s odgovarajućim schrichieom. Napravljena od svjetlosti, prozračne tkanine, ova maska ​​je savršena za sve položaje za spavanje i nježno je na vašim očima. Uključena odgovarajuća kosu skrovita olakšava drži kosu iz lica dok spavate. I sa 100% zasjenjenjem možete dobiti dubok, miran san koji vam trebaju.