Slučaj brane za Samsung Galaxy S20 5G, Bisbkrar Telefon za telefon [Vojni razred] 3 u 1 otporan na udarce, pokrov odbojnika za teške dužnosti za Galaxy S20 6,2 inča)
  • Novo

Slučaj brane za Samsung Galaxy S20 5G, Bisbkrar Telefon za telefon [Vojni razred] 3 u 1 otporan na udarce, pokrov odbojnika za teške

KM 40.05

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Kompatibilan je sa】 dizajniranim od Kalifornije. Posebno dizajniran za Samsung Galaxy S20 5 G (nije pogodan za drugi telefon). Precizne izrečene zvučnike, audio portove, punjenje rupa i tipki omogućavaju vam jednostavan pristup svim funkcijama. (Napomena : bez ugrađenog zaštitnika zaslona). 【Protuklizni robusni dizajn】 Dostupan je u ultra-cool dizajnu s hrapavim pogledom. Stražnji poklopac izrađen je od mat ne-sjajnog materijala, što učinkovito povećava trenje. To se lakše izdržava i okružuje ga zaštitom. Više prianjanja telefonske futrole osigurava minimalne klipke. 【Zaštita ekrana i kamere】 Dodatni porasli usne oko uglova kućišta nude zaštitu od kapi. Uz dovoljne podignute ivice za podizanje ekrana i fotoaparat sa ravne površine kako bi zaštitili prednji ekran i nazad kameru od razbijanja ili pucanja. 【U 1 Zaštita vojne ocjene】 Tvrdi računar, mekog TPU-a, utični računarski okvir pruža cjelokupnu sveobuhvatnu za vaš Samsung Galaxy S20 5 G.it štiti vaše mobitele, udarce, utjecaje, uvrštavanje na izbočine i ogrebotine. koji se udvostručuje kao udar za ruke za ruke bez razmišljanja. Takav odličan telefon, želite li propustiti? 【100% zadovoljstvo】 Cijenimo što ste odlučili i fokusiramo se na pružanje premium proizvoda i najboljeg servisa. Ako imate bilo kakvih nedoumica, slobodno nas kontaktirajte. (Pls gledajte u instalacijski video). Klip za remen. Klip za remen.