YZH GOAT Plastic Integral Channel Handle Zen igle usklađene sa bakrenom podloškom, idealne za Božić, rođendan, godišnjicu, Dan zahvalnosti.
  • Novo

YZH GOAT Plastic Integral Channel Handle Zen igle usklađene sa bakrenom podloškom, idealne za Božić, rođendan, godišnjicu, Dan zahvalnosti.

KM 10.99

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Materijal]-izgled i osećaj plastične integralne ručke kanala takođe ih čini odličnim za decu-veliki metalni balisongi obično ne rade dobro za decu, pa čak i obične odrasle osobe koje lako mogu da dobiju modrice. [Savršeno izbalansirano]-izračunavamo savršen balans težine za alat za okretanje, savršen centar mase kako bismo bili sigurni da ga možete glatko okrenuti.(Dužina : 9.85 u težini : 2.12 oz ). [Prednost] - veoma jak,neće se slomiti čak i ako se spusti na tvrdi pod, lako za putovanje, možete letjeti s njim u ručnoj prtljazi i okrenuti ga na aerodromu i dok ste u avionu. [Odlična ideja za poklon] - ovo je savršen proizvod ako ste ljubitelj alata za okretanje trikova. Štaviše, takav šik i inovativan dizajn učinio bi svakog entuzijasta nesposobnim da ga odbije, tako da je odličan poklon za prijatelje i porodicu. Pokloni za muža od žene, Pokloni za tatu, muškarce, brata, fakultetski pokloni za momke, savršen poklon za Božić, maturu, godišnjicu, rođendan, Dan zahvalnosti. [Savršena usluga] - težimo savršenom kvalitetu proizvoda,Također se fokusiramo na zadovoljavajući nivo standarda usluge, Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Uvek smo se trudili da pružimo savršene proizvode za sve ljubitelje prevrtanja ravnoteže, naš proizvod bi vam definitivno doneo puno sigurne zabave. [Savršena usluga] - težimo savršenom kvalitetu proizvoda,Također se fokusiramo na zadovoljavajući nivo standarda usluge, Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Uvek smo se trudili da pružimo savršene proizvode za sve ljubitelje prevrtanja ravnoteže, naš proizvod bi vam definitivno doneo puno sigurne zabave.