TV zidni nosač za televizore do 32 -JM-1000 Niskoprofilni televizijski nagibni zidni nosač za male televizore | sjedi u ravni sa zidom: maksimalno opterećenje 50 lbs.
  • Novo

TV zidni nosač za televizore do 32 -JM-1000 Niskoprofilni televizijski nagibni zidni nosač za male televizore | sjedi u ravni sa zidom:

KM 8.97

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Izuzetno siguran-napravljen od jakog čelika, ovaj zidni nosač će držati vaš TV sigurno pričvršćenim za zid. Izuzetno brz i jednostavan za instaliranje i dolazi sa vrlo malo dijelova uključujući potpuni vodič za instalaciju. Nagib-funkcija nagiba omogućava da se nosač nagne za 5 stepeni i dole za 20 stepeni, što znači da je vaš ugao gledanja izuzetno raznolik i da se nalazi uz bilo koji zid. Elegantno se uklapa u svaku sobu u kući. Sjedi u ravni sa zidom-sjedi samo 2,5 inča od zida nudi vrlo nizak profil za vaš TV, ali ostavlja dovoljno prostora iza televizora da ga nagnete do stepena koji želite, a također pohranite ožičenje bez straha od oštećenja žica ili samog televizora. VESA univerzalni uzorak za montiranje na zid-ovaj nosač ima VESA uzorak od 75x75 i 100x100, da biste saznali koji vam VESA uzorak treba sve što treba da uradite je da izmerite širinu i visinu između rupa za montažu televizora. Služba za korisnike bez premca-naš prijateljski tim za tehničku podršku ima sjedište u SAD-u i uvijek je pri ruci kako bi vam pomogao ako vam zatreba. Jedan poziv daleko, oni mogu odgovoriti na bilo koje pitanje možda imate. Ovaj nosač je pokriven Continu.us 90 dan garancije. VESA je univerzalno poznato mjerenje TV nosača koji se koriste u većini TV kompanija širom svijeta.VESA uzorak rupa mjeri se i na horizontalnoj i na vertikalnoj udaljenosti između rupa za montažu. Na primjer, VESA 75 x 75 znači da su rupe za montažu televizora horizontalno udaljene 75 mm i vertikalno udaljene 75 mm. Da biste saznali šta VESA uzorak vaš TV ima sve što treba da uradite je da izmerite širinu i visinu između montiranja televizora holes.In slika iznad možete vidjeti montažne rupe, Izmjerite udaljenost između njih i pronaći ćete ispravan VESA uzorak za vas. Svi VESA šabloni su mjereni u milimetrima 'mm'.