Set viljuški za salatu od 6, viljuške za salatu od nerđajućeg čelika za hranu, saten u ogledalu,klasično srebro,5,34 inča, može se prati u mašini za sudove.
  • Novo

Set viljuški za salatu od 6, viljuške za salatu od nerđajućeg čelika za hranu, saten u ogledalu,klasično srebro,5,34 inča, može se

KM 5.50

Iznos
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ne kontaktirajte jaku kiselinu i alkalije tokom upotrebe, ako pokušate, predlažemo da kupite novo posuđe za svoje zdravlje. Nakon svake upotrebe, očisti se na vrijeme i obriše upijajućom krpom prije postavljanja ormarića. [O setu] set od 6 kom, ovo je idealno za većinu porodičnih potreba. Dužina : 5,34 inča, širina : 0,86 inča, Težina : 0,71 unce. [Visokokvalitetni materijal] napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za osiguranje vašeg zdravlja. A ovaj proizvod je otporan na rđu, čvrst i izdržljiv, može se prati u mašini za sudove. [Elegantan dizajn] ove viljuške za salatu od nerđajućeg čelika napravljene su da dodaju eleganciju bilo kojoj postavci stola kako bi podigli vaše iskustvo ishrane.I ima lijepu težinu i dužinu, dobro izbalansiran i udoban za držanje.A sa klasičnim, ali modnim dizajnom naprijed sa zaobljenim rubovima zajedno sa jarkim poliranjem ogledala, ove elegantne viljuške za salatu bez napora podižu vizuelnu privlačnost vašeg stola za večeru. [Primjenjiva scena] ove viljuške su savršene za svakodnevnu upotrebu, porodično okupljanje, restoran, hotel, vjenčanje, zabavu, kampovanje, putovanja i druge prilike,a korištenje klasičnog dizajna može dobro odgovarati stilu vaše kuhinje i blagovaonice. [Kako održavati] molimo očistite posuđe prije upotrebe. Ne kontaktirajte jaku kiselinu i alkalije tokom upotrebe, ako pokušate, predlažemo da kupite novo posuđe za svoje zdravlje. Nakon svake upotrebe, očisti se na vrijeme i obriše upijajućom krpom prije postavljanja ormarića. Ovo je idealno za većinu porodičnih potreba.